Πλαζ Αγίου Γεωργίου

    • Κάντε κράτηση απ' ευθείας με εμάς και θα έχετε δωρεάν πρωινό στο δωμάτιο σας

    • Το Antony Suites ακολουθεί όλους τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες προστασίας και ασφαλείας για ξέγνοιαστη και ασφαλή διαμονή.

Η παραλία της Χώρας Νάξου

Μεγάλη παραλία με ψιλή άμμο

Η παραλία του Αγίου Γεωργίου στη Χώρα Νάξου (πρωτεύουσα του νησιού) αποτελεί τον πλέον δημοφιλή προρισμό του νησιού. Βρίσκεται στον κόλπο του Αγίου Γεωργίου (που πήρε το όνομάτου από το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου), εκτείνεται σε μήκος ενός χιλιομέτρου και έχει ψιλή άμμο και ρηχά νερά γεγονός που την καθιστά ασφαλή για τα παιδιά.

Έχει πολύ καλή τουριστική υποδομή και προσφέρει στον επισκέπτη όλα όσα επιθυμεί, από εστιατόρια και clubs πάνω στην άμμο, μέχρι θαλάσσια σπορ και κέντρο εκμάθησης wind surfing. Τα απογεύματα στον Άγιο Γεώργιο είναι γεμάτα χρώμα, ρομαντικά, προσφέροντας μοναδικές στιγμές για αξέχαστες διακοπές.

Saint George Beach
Saint George Beach
Saint George Beach
Saint George Beach

Στην πραγματικότητα όλα βρίσκονται στα πόδια σας. Ίσως είναι ένας από τους λίγους προορισμούς που ο επισκέπτης μπορεί να περάσει όλη του την ημέρα σε αυτόν, να ξεκινήσει στην θάλασσα, να απολαύσει το ποτό του στην άμμο, να γευματίσει σε ένα εστιατόριο πάνω στην θάλασσα, να επιστρέψει στο δωματιό του.

Το απόγευμα να ξαναπάει στην θάλασσα, να απολαύσει τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος να δειπνείσει σε ένα παραθαλάσιο εστιατόριο και να χαλαρώσει σε ένα από τα ήσυχα clubs που βρίσκονται πάνω στην άμμο. Στον Άγιο Γεώργιο επίσης υπάρχουν mini-markets, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μηχανών και πλυντήριο ρούχων.

Εάν στο πρόγραμμά σας βρίσκονται οι επισκέψεις σε χωρία, αξιοθέατα, κλπ, ο Άγιος Γεώργιος είναι το ιδανικό σημείο για ν αρχίσετε τις εξορμήσεις σας.

Ο καλύτερος προορισμός στη Νάξο

ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

λίγα βήματα από το δωμάτιό σας